04/574-51-30 solagorje@osgorje.si

V Slovenski Bistrici smo v idealnem vremenu ponovno videli “atomsko” atletiko. Dogodek je vsakoletna krona ŠŠT in velik atletski praznik. Strahovita in zelo razpršena konkurenca … Anamarija Poklukar se je z doseženimi 930 cm v krogli uvrstila na 11. mesto!!! Škoda, le nekaj malega centimetrov je zmanjkalo za “grand finale” najboljše osmerice, ki ima še 3 dodatne mete … Iz OŠ Gorje smo se v 30 letih na ŠDP v atletiki uvrstili 23-krat … Morda se v bližnji prihodnosti približamo odličnemu povprečju, ena udeležba na leto … Iskrene čestitke in globok priklon za odličen nastop!!!

Rezultati krogle     Vsi rezultati     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na ŠDP

V Slovenski Bistrici na 11. Festivalu športa, kjer bo tudi finalno (tekmovanje je stopenjsko: ŠMP – ŠGP – ŠDP) tekmovanje v atletiki, bo v konkurenci starejših deklic nastopila naša suvalka krogle, Anamarija Poklukar. Zadnje ŠŠT v šolskem letu, “krona” spomladanske atletike, privilegij biti zraven … Že uvrstitev med 20 najboljših v državi je morda enakovreden dosežek zlatemu priznanju pri ostalih šolskih predmetih? Trem našim drugim kandidatom žal ni uspelo. Bili so blizu. Ni lahko … Na ŠDP so se uvrstili predstavniki 267 od 450 slovenskih OŠ, zagotovo je vsaj še 100 OŠ z enim predstavnikom, tako kot OŠ Gorje. Ni dvoma, da bomo videli izjemno atletiko, saj nikoli ne manjkajo vsi najboljši slovenski atleti in športniki v drugih športih. Anamarija, srečno in na juriš!!!

Bilten s startno listo     Udeleženci ŠDP po šolah     Kandidati OŠ Gorje     Uvrščeni na ŠDP iz ŠGP     ŠGP     ŠMP     Dosedanji rezultati OŠ Gorje na ŠDP     Virtualna ekipa OŠ Gorje doslej     Najboljši atletski dosežki po točkah     Spomin na to tekmovanje:  2022     2019     2018     2017     2012

Dostopnost